MIT campus

More
14 years 10 months ago #574 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Hacsak nincs igen magas elérésed a cégnél, nem fog menni..." közli Azumi.
-"Ez valami olyasmi amihez én sem tudok hozzáférni."

-"Akkor meg kell keresnünk a kiskaput. Aikonak igaza van. Egy japán feleség engedelmes, h? és még ki tudja milyen, de f?, hogy termékeny. Tehát nagy családot lehet tervezni. Jelen állapotodban ez meglehet?sen kétséges." mondja Lexi. "Mesterséges megtermékenyítésre nem akarok gondolni. A család garantált, de egy férj nem érné be ennyivel." erre el?ször a lányok elképednek, majd fintorognak.

-"De..." nyögi ki nagynehezen Azumi. "Odahaza kicsit másképp értelmezik a h?séget. A n?nek semmi sincs megengedve, de a férjnek szórakozás céljából bármi."

-"Ez kegyetlenség!" fakad ki Crystal, de még miel?tt jobban méltatná a hagyományos japán kultúrát, Lexi közbevág:
-"Az. Azt hittem ezzel már fölhagytak..." erre Azumi megcsóválja a fejét.
-"Tehát a kiskapu megvan, csak mi épp a rossz kiskaput találtuk meg. Aztán ott van az akarater?. Vannak fóbiák ellen terápiák, de kínszenvedés mind. Szembe kell nézni a félelemmel amíg az illet?ben tudatosodik, hogy a félelme irracionális és lassan leküzdi. Eltörli. Node a két véglet, a reprodukció és a gyilkosság... Nos igen, szembenézni az ilyen irányultságú fóbiákkal és leküzdeni ?ket problémás.Már csak azért is mert az adott dolgokat szándékosan el kell követni. Ez nem olyan, amit az ember a barátai segítségével gyakorol." erre mindenki rábólint. "Tehát kiskapu kett? kizárva. Miel?tt valaki rákérdezne" itt Carolyn felé pillant "a segít?kész srác még megvolna, de az els? följelentés vagy pánikszer? majdnem halállal végz?d? önvédelem után már nem volna egy sem. Nem beszélve a delikvens, jelen esetben Azumi érzéseir?l. Mátrixban pedig nem sikerülhet a dolog. Hihet? és valóságh?, de csak addig, amíg az illet? nem tudja, hogy illúzió.Ráadásul a m?érzet az adott illet? tapasztalataira is épít. Ezt valószín?leg leleplezné magában mindenki az els? adandó alkalommal. Magyarul akinek nincs tapasztalata egy bizonyos dologgal kapcsolatban az illúzióként sem tudja teljesen a sajátjaként megélni azt, amit sosem tapasztalt. Ezért nem érti mondjuk az aki életében egy kávét nem ivott még meg, hogy mit érez az aki mondjuk bel? egy adag heroint. A m?érzet ha nem talál vonatkozási alapot a föltérképezésnél, akkor egy adott könyvtárból válogat. Azaz kapsz egy alap eufóriát, amit mondjuk tizennyolc vagy száznyolcvan drogos érzéseib?l mixeltek össze, megtartva a közös alapot, de ha viszonyításképp bel?sz egy adag heroint, észrevennéd, hogy másmilyen. Hangsúlyozom, hogy ez GONDOLATKÍSÉRLET."

-"Honnan tudsz ennyit err?l?" kérdezi megillet?dve Azumi.
-"Honnan tudod, hogy nem dekás vagy szofvertechnikus a párom?"
-"Az?"
-"Nem. Neurobiológus."
-"Hú... Megleptél! Azt hittem..."
-"Igen, tudom, azt hitted, hogy felébredt csak felébredttel. Honnan tudod, hogy nem az?" erre megint csak elképed az egész csapat.
-"Akkor biztosan tudna valamit tenni..." veti föl Connie.
-"A kezel?személyzet egy tagja lehetne, ha megszereznénk a technológiát. Node vissza az el?bbiekhez. A mágiát az emocionális hatás miatt zárom ki. Még nem er?szakolt meg senki és nem is szeretném, de Azuminak tuti, hogy úgy esne, tehát kizárva ez az illúzió is. Pedig tudok valakit aki marha brutális illúziókat csinál. Esetleg szerzünk egy tonna tesztet, Azumi végigcsinálja és addig kísérletezünk a memóriatörléssel amíg ezt a témát alapból ki nem töröltük teljesen. A félelem is hiányozni fog, de Azuminak innent?l halvány fogalma sem lesz arról, hogy hogy is van ez a feln?ttek világában. Gyakorlatilag olyan naiv lesz, mint egy ötéves, ha ez a téma kerül szóba. Tiszta, hatásos, de veszélyes. VAGY mégtöbb id?t töltünk az analízissel, esetleg egy megbízható szexuálpszichológus segítségével és lassan lépésr?l lépésre megpróbáljuk átírni. Ez bombabiztos, de lassú. Aztán marad a legvégére a tech beszerzése. Méghozzá itt összerakva, kezel?személyzetet szépen összeszedve, utána mindenki agyát kipucolva és a cuccot megsemmisítve. Ha egy ilyen kijut, minket kibeleznek, elporlasztanak és fölszívnak mint a kokaint."

-"Crystalból angyalpor lenne..." vágja be Lilliann, mire el?ször elnémul mindenki, majd pár másodperc múlva kitör a röhögés.
"Ez rohadtul nem vicces!" mondja kicsit sért?dötten Lexi. [? volt az egyedüli aki nem nevetett, csak fintorgott.]
-"Ugyan már, minek vagy olyan, mint egy vakbélgyulladás?" kérdezi Connie kicsit szemrehányóan.

-"Miért? Tudod mire használnák ezt? Betegre szednékk magukat az olyan b?nöz?k visszaállításán, akik egyébként gyilkológépként gyalulnák végig az egész UCAS-t. Már csak ezért sem javaslom, hogy bárki bármit beszerezzen. Ez a cucc tuti emlékekkel manipulál ezt azt társít, akárcsak a tanulás, tehát az átírásnak mennie kell. Azon se csodálkoznék ha a varázslat mágiamentes kicsit döcög?s verzióját egy a kedvesemhez hasonló "jótét lélek" agyalta volna ki. Azon kívül minden százpecsétes titok, mert ha valami kibukik akkor Azumi férjhez megy. Err?l pedig három mesterlövész és még két vörös szamuráj, mint tanú fog gondoskodni. Én sem szeretem, ha a barátaim úgy kezelik, mint egy komputert, de azért be kell látni, hogy mindennek megvan a veszélye. Viccen kívül. Ezen mindenki agyaljon el, F?leg Azumi és utána hajlandó is leszek lépni valamit. A forró tech beszerzését pedig zárjuk ki. Csak a legvégs? esetben. Oké?"

<"A lány. Hihetetlen. Így hallomásból akár szabad szellemnek is hihetném. Muszáj látnom. Elképeszt? tudás, hatékonyság, érték és er? van benne. Csak ne hasonlítana ennyire egy pókra. Tudnom kell, hogy Pók áll-e mögötte."> közli a szellem a kapcsolaton keresztül. <"Mintha a gondolataimban olvasna. Én is ezt akartam javasolni. Renraku minden ilyen LABORT ?rizet alatt tart. Minden fölszereléséhez saját technikusokat vagy cégh?eket küld. Mindent katalogizál és minden kulcsfontosságú dolgot kontroll alatt tart. Amit nem tud azt eltünteti nyomtalanul, vagy megsemmisíti. Ezért tartja a Lone Star akkora titokban. Félnek Renkrakutól. A kedvesének is utána kell nézni. Nagy segítségünkre lehetne a kés?bbiekben. Ha cégnél van, akár ki is vonhatnánk.">

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #575 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Én máshogy látom a lehet?ségeket. Az els? és legfontosabb teend?nk, hogy rájöjjünk mi is kelt félelmet Azumiban. Minden kapcsolat, vagy csak a "házasságon kívüli" kapcsolat? Ehhez az kellene, hogy akár fiúval akár lánnyal, akivel lehet kísérletezni kellene kötnie egy "buliházasságot" legalább, a lényeg az, hogy érvényes legyen.

- Ezzel házastársként lehet UCAS állampolgár is. Innen viszont nem viszik haza esküv?re. F?leg akkor, ha egy lánnyal házasodna, lehet?leg metahumán lánnyal. Miért? Mert ha hazarángatnák, akkor a Renraku elvesztené az összes leszbikus vev?jét, meg a metahumánokat, meg mást is a balhé miatt.

- Ehhez jön az anyuciéknak küldött levél...

- S egyúttal egy kisebb balhé is, megszell?ztetve a brainlock történetet. Mintha nem mi beszélnénk róla, hanem mások. Ezt Azumi meg tudja oldani. Ha az otthoni rendszert sikerült meghackelnünk, és anyuci, apuci akaratán kívül kiad egy kisebb sajtóközleményt, hogy természetesen támogatják és üdvözlik a lányuk házasságát...

- S az egész brainlock ügy csak a lányuk beleegyezésével egy tradicionális esküv? érdekében történt, s természetesen a Brainlock átírásához szükséges technológiát a Renraku biztosítja, akár a saját telephelyén akár bármely partnerénél, és kérik minden partnerüket, hogy álljanak Azumi rendelkezésére.

- Ha ez a botrány kapcsán a Renraku nevét ment? közlemény lehet, amit ciki visszavonni, és ami után Azumira jópáran odafigyelnek, és UCAS polgár is... Akkor fel lehet vetni, hogy a törvényszéki képzésen legyen Lone Staros brainlock kiképzés...

- Akkor Azumit hazavinni házasodni nem jó üzlet. Kijönni busszút állni nem jó üzlet. A pénz és a cég miatt kénytelen lennének hagyni. S?t, még támogatni is. Azumi: Mit szólsz hozzá?

More
14 years 10 months ago #576 by Nyarlathotep
-"Erre javasoltam pszichoanalízist. Az biztosan kiderítené, hogy hol és milyen gátlásokról van szó. Az más kérdés, hogyha mérnöki szempontból nézzük, a tiéd is tökéletes gyakorlati igazolás. Bár a buliházasság kérdés, hogy mennyire játszik. Lévén ha a m?érzet nem jó, mert tudja az illet?, hogy illúzió, akkor lehet hogy a buli sem lesz jó. De ennyire szerintem nem lehet kitételeket megszabni. Az elme tényleg nem egy számítógépes program ahová ott szúrsz be egy csatlakozási pontot ahová akarsz. Magyarul: próba, elválik."

-"Az állampolgárságos megjegyzésed JOGOS. Nagyon is. Ezután a Lone Starnak le kell szednie, hisz innent?l a programozás sérti Azumi jogait. Két legyet egy csapásra. A megszell?ztetés nem hiszem, hogy egészséges lesz, de szép csendben is meglehet ugyanúgy el kell intézni a dolgot. Magyarul szell?ztetés nélkül is le fogják azt szedni, így vagy úgy. F?leg ha a diplomáciai oldalt nézzük. Még azel?tt le fogják, miel?tt Azumi kérvényt nyújtana be erre. Különben meglesz a szell?ztetés, márpedig az nem jó."

-"Esetleg ha beengedek egy illegális JG-t? Ami mondjuk pont ezt ütné ki bel?lem?" kérdezi Azumi, ami egy olyan logikus kérdés amit senki sem vetett föl eddig.

-"Nem vagyok orvos, de ?rt állhatunk, hogyha túl er?s volna a túlterhelés. Akkor meg tudunk gyógyítani, ha nagy a baj akkor stabilizálunk."

-"A meghackelést felejtsük el. ÉN sem tudom meghackelni. a Renraku addig amíg a seattle-i probléma fenn áll, olyan zárt lesz, mint egy üveggolyó. Zárt értsd offline. Maximum néha burst transmission." mondja Azumi és ez is valószín?, nameg ? ezt megintcsak jobban tudja. Hacsak azóta nem változott gyökeresen a dolog.

-"Ha jól tudom a shinto nem támogatja a tradícionális esküv? ilyen formáját..." mondja Lexi amire Azumi is rábólint.
-"Tehát ruszki esküv?je lesz a szerencsés lánynak, ha lány lesz a másik fél, már csak a botrány miatt is." erre csak kérd? tekintetek felelnek. "Okszána, egy ismer?söm azt mondta, hogy hosszú kapcsolat után beállított hozzá a párja egy halom papírral, amir?l el?ször azt hitte adóbevallás és annak a kitöltésénél kér segítséget Grigorij. Az utolsó oldal után esett le neki, hogy ez igazából lánykéréssel egybekötött esküv? lenne. Kés?bb aláírtak a hivatalban is."
-"Jaj de romantikus..." fintorog egyet Connie, Lillian és Trish elnevetik magukat.

-"Igen, az érvek helyesek és bombabiztosak, mostmár csak Azuminak kell találnia valakit, vagy a megbeszéltek közül választani egyet. Ne hamarkodjuk el."

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #577 by TheElf
- Pszichoanalízis nem jó, ehhez Azumi túl híres, ha onnan kimegy a hír, akkor nem tudunk semmit tenni, a jég nem jó, mert az nem tud ilyen általános dolgot átírni, s erre megfelel? varázslatot is nehéz lenne találni. Ezeket igyekeztem kizárni magamban.

- A házasság, állampolgárság, azért is jó, mert akkor Azumit nem vihetik er?vel vissza. Tulajdonképpen a publicitás is csak emiatt lehet biztosíték, amit én szinte biztosan megpróbálnék megoldani. Így a Renraku kénytelen lenne minket békén hagyni.

Azumihoz fordulva:

- Ezek szerint a szüleid olyan elszeparált rendszert használnak, aminek a levelezéshez sincs mátrix kapcsolata? Azt hittem az otthoni telephelyek kevésbé lesznek zártak. Ne feledd, az átutalásokhoz, értékesítéshez, levelezéshez kell valamilyen kapcsolat. Márpedig a levelezéssel foglalkozó server, hogy tudjon levelet fogadni, jó eséllyel meghackelhet?. Ha nem is online kapcsolattal, egy speciális levéllel igen. Mondjuk az anyuciéknak küldött videohoz beágyazott program lefut amikor anyuci megnyitja a levelet, és máris kimegy a válasz.

- Úgy gondolom, hogy ezért lehet jó egy teljesen hivatalos polgári esküv?, erre alkalmas mátrix hostot meglátogatva. HA azon a rendszeren megyünk át amit Azumi látott, és mondjuk a sereg mátrixos házasságköt? termében lesz esküv?, akkor a kedves szül?knek esélyük sincs közbelépni.

- El tudom intézni az ilyen esküv?t.

Azuminak megy az üzenet online:

"Azt meg gondolom eddig is tudtad, hogy ilyen hozzáférése ritkán van újoncnak... A pilótasulit kellett volna ellen?riznem, de beletenyereltünk ebbe az ügybe. A védett esküv?t, az állampolgárságot el tudom intézni" + mindkét aláírás.

- Így csak a feleség megtalálása lenne a fontos kérdés.

- A házban nem tudják Azumit figyelni, de kérdés milyen gyorsan lépnének, ha kinnt keresünk feleségnek való lányt? Vagy jobb innen keresni valakit a házból?

- Objektív okokból azt láttuk UCAS állampolgárság el?ny, nem árt, ha Azumi párja metahumán, nem lenne rossz az sem, ha kicsit hasonlítana rá, de az is célszer? lenne, ha valamennyire tetszene neki, lenne kedve a kísérletezéshez. És az sem, ha a lány vállalná is.

- Aki vállalja tegye fel a kezét.

(Aika felteszi a kezét)

More
14 years 10 months ago #578 by Nyarlathotep
-"Ha mi végezzük semmi nem jut ki." mondja Lexi. "Gondolom te sem vagy képzetlen a dologban, én sem. A többiek sem." Nem jutna ki semmi.

-"Igen is meg nem is. A lényegi információk teljesen offline vannak, míg a levelez?- és bankrendszer külön online szerveren. Ha jó dekás vagy kifoszthatod ?ket de a lényeges cuccokhoz nem férnél hozzá. Ha nem fogja meg senki ezt a fajta vírust akkor természetesen azt szivárogtatunk ki amit akarunk. De inkább meghívnám a szüleim. Már csak az arcuk miatt is." mosolyog egyet.

A javaslatodra Lexi eltakarja a szemeit a jobb kezével és megcsóválja a fejét. "Anyáááám..." teszi még hozzá, a többiek meg hol rád, hol Crystalra néznek. Crystal elpirul és kicsit hátrébb lép.

-"Nekem... egy kicsit még korai..."

-"Végtéreis... Bulinak buli, ahogy mondtad, nameg, igaz," mosolyodik el egy kicsit huncutul Azumi "anyuék is így akarták..." még nevet is egy kicsit aztán társadalmi normákból kialakított hagyományos japán "programozása" ellenére odahajol hozzád és megcsókol. Lexi mégegyszer megcsóválja a fejét "Ti nem vagytok normálisak..." a többiek ujjongva nevetnek egyet, Trish még meg is tapsolja, Crystal meg nagyon elpirul.

-"Vettem. El?re gratulálok." ereszti le a csuklótelefont Carolyn, amit úgy fogott rátok, mintha egy futurisztikus energiafegyver volna.

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #579 by TheElf
Természetesen Aika igyekszik arról is gondoskodni, ne csak egy csók legyen a dologból, hanem akár több is. S igyekszünk "villámgyorsan" megszervezni az esküv?t, ami egy olyan esküv?i szolgáltatás esetén ami még az "esti buli alatt" lehet?séget kínál a házasságra nem lesz igazán nehéz feladat...

S bizony így igen hosszú esténk lesz. Friss házasság, nászéjszaka... S el?tte / utána még a lányok segítségével a plüssdekást is el kell készíteni. Persze Aika igyekszik mindent beleadni (karma pool is), hiszen Azuminak mégiscsak ez az els?... Meg ne is legyen benne tüske, stb.

[blockquote]Rolled 8d6 : 2, 2, 6, 1, 5, 4, 2, 4, total 26[/blockquote]
[blockquote]Rolled 1d6 : 6, total 6[/blockquote]

Time to create page: 0.250 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.